Kinesiologi & Yinyoga

bEHANDLINGAR FÖR DIG INOM KUNGÄLV MED OMNEJD

Jag sätter alltid mina kunder i fokus och erbjuder dig en rad olika tjänster. Kinesiologi behandlingar är en tjänst som bidrar till att kroppens energisystem hamnar i balans. Det kan vara så att din kropp är i obalans och i behov av en kinesiologi behandling för att flödet av energi ska vara i balans.

Du kan även få en klassisk svensk massage eller en aromamassage. En aromamassage bidrar till att ditt sinne och din kropp ska få ett lugn. Med hjälp av olika eteriska oljor så kommer du få den olja som passar bäst för dig, det skiljer sig från person till person. En klassisk svensk massage är en behandling för dig som vill få bort värk och spänningar i kroppen. Känner du dig lite stel i musklerna så är en detta en massage för dig.

Yinyoga är en yoga som ger dig en avslappnad stund där man töjer ut musklerna för att bli mjuk och hitta en harmoni i sin kropp. Det är en kurs med en liten grupp där vi träffas över fem olika tillfällen och ger dig chansen att få lära känna din kropp och ditt sinne för att kunna släppa allting och bara slappna av.

Känner du att bara behöver lite coachning i ditt liv så finns jag här för att ha coachande samtal med dig. Ibland kan det vara nödvändigt att få prata ut och få rådgivning för att må bättre.

Jag finns tillgänglig för dig som befinner sig i Stenungsund, Kungälv, Lerum och Ale med omnejd. Har du några frågor angående behandlingarna så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Vill ni veta mer?