Kinesiologi & Yinyoga

bEHANDLINGAR FÖR DIG INOM KUNGÄLV MED OMNEJD

När du kommer till mig så är det du, din hälsa och välmående som är i fokus och då utifrån ett helhetsperspektiv.
Det jag erbjuder dig i behandlingsväg är:

Kinesiologi
Är en behandling där jag jobbar med kroppens energisystem och balanserar upp blockeringar och obalanser för att du skall få så god balans som möjligt i ditt energisystem. Du får ligga på en behandlingsbänk med kläderna på och jag testar energibalansen i din kropp för att veta vad jag skall jobba med under behandlingen. Det finns många sätt att genomföra en kinesiologi behandling, jag brukar jobba med mina händer med tryck och press på olika punkter på kroppen.

Svensk klassisk massage
Är en djupgående massage som löser upp spänningar, värk och stelhet i muskulaturen, sätter igång blodcirkulationen, rensar ut slaggprodukter, verkar avslappnande och har en lugnande effekt på sinnet.

Aromamassage
Är en mjuk och härlig avslappnande helkroppsmassage med eteriska oljor, som jag testar ut efter vad du och din kropp behöver. En massage som passar för att lugna kroppen och sinnet.

Yinyoga
Är en stillsam form av yoga som passar alla och är väldigt bra för dig som är lite stel i kroppen. I yinyoga använder vi oss av olika positioner som vi stannar i under en längre stund ca 3-5 min i en avslappnad och mjuk ”stretch” så att vi kommer åt våran fascia, bindväv. För att anpassa positionerna efter våra egna förutsättningar kommer vi att ta hjälp av block, filtar och bolster. Under en kursen får du möjlighet att landa i dig själv och känna in din kropp och lyssna in dig själva genom att vara medvetet närvarande i det du gör och släppa på prestationer och bara vara och samtidigt bli lite mjukare och smidigare i kroppen.

Coachande samtal
Står du inför att du vill göra en förändring och vill nå dina mål men vet inte riktigt hur?

Då kan jag hjälpa dig att komma vidare genom coaching det är en process där jag hjälper och stöttar dig att finna dina egna svar till vad du behöver göra för att det skall bli en förändring och utveckling. Att bli coachad innebär att man har en vilja att utforska och utmana sig själv. Mellan coachingtillfällena är det din uppgift att ta de nödvändiga stegen mot ditt mål. Det är ditt mål och din agenda som styr det coachande samtalet och jag hjälper dig med mina frågor.

Har du några frågor angående behandlingarna så är du varmt välkommen att kontakta mig. Jag finns tillgänglig för dig som befinner sig i Stenungsund, Kungälv, Lerum, Ale och i hela landet.

Vill ni veta mer?